home 1 kato zomerlente2020

 


Lente-actie!

Hoe het ook gaat lopen met dat nare virus, wij weten zeker dat we een hele lekker voorjaar en een zalige zomer tegemoet gaan, bij Freelodge. Kom ook kanoën, vissen, koud-water-poedelen, buitendouchen, kampvuurtje stoken en  bbq-en in ons wilde polderlandschap vlakbij Amsterdam en Haarlem. Maak tot en met de meivakantie nog gauw gebruik van onze voorjaarsactie: 10% korting op een verblijf van 3+ nachten... Gebruik daarvoor couponcode LENTELODGE bij het boeken via deze site. Wil het niet met de code? Neem dan gerust even contact met ons op.

Een fijn verblijf in gezond, schoon hout

Freelodges zijn boven de grond zwevende villaatjes die in een groen polderlandschap ver uit elkaar staan (zo'n 50 meter van elkaar vandaan). Het zijn er maar zeven - dus druk is het nooit op ons terrein. Als je wilt kun je makkelijk een week 'contactloos' doorbrengen - of op veilige afstand van anderen. 

 

Voorjaarsactie: 10% korting!

 

Ooooh... wat is het lekker die voorjaarszon! En wat fijn dat onze lodges gewoon OPEN zijn... Kom ook uitgebreid genieten van de lentezon en het ultieme gevoel van vrijheid in onze groene polder en boek NU met 10% korting een verblijf van 3 nachtjes of meer met couponcode LENTELODGE. Geldig t/m de meivakantie. Welkom! Kom je er niet uit met de code, mail ons dan even... 

Ideaal voor papa's, mama's & kids!

 

Onze 7 lodges zijn gelijkvloers, geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kleine kinderen. Voor kindjes beneden de 4 hebben we babybedjes en bedhekjes beschikbaar (valpreventie). De keukens zijn uitgerust met oven, gasfornuis, afwasmachine! En we hebben een bolderkar of stepjes voor kindjes die niet het hele eind naar die leuke Fruittuin kunnen lopen... (ongeveer 500 meter). Welkom!


 

Over Freelodge

Freelodges zijn voor 80-90% gebouwd met echt Nederland FSC-hout. Hout ademt en voelt daardoor veel rustiger en prettiger dan een stenen huis. In de 1,5 meter samenleving besteden we alle aandacht aan hygiëne en 1,5 meter afstand is bij ons op het terrein geen enkel probleem. Mariska is chef d'équipe bij de lodges en één van de initiators van Freelodge BV. Inmiddels is onder de velugels van Freelodge ook grote zus The Unbound geopend, een très chic polder-lodgehotel even verderop, ook grotendeels gebouwd in hout. We doen wat we kunnen om gasten de ideale natuur-stad ervaring te bieden en onderschrijven het belang van sociaal en lokaal ondernemerschap - we zijn trots op ons netwerk van schoonmakers, ZZP-ers, vrijwilligers en buren-vrienden in de Tuinen van West!